​Elbohallen

Om Elbohallen​

Elbohallen er en selvejende institution, beliggende centralt i Trekantområdet få minutters kørsel fra motorvej E20. Foran hallen finder du en stor parkeringsplads, så vi har kapaciteten til større arrangementer, hvor alle kan parkere tæt på stedets faciliteter.

​Mulighederne for aktiviteter og udfoldelser på hallens område er store. Her kan bl.a. nævnes fodbold, håndbold, badminton, gymnastik, tennis, billard, skydning – hvor vi har 13 baner til rådighed. Der er plads til både ældre og unge, og alle bliver modtaget med et smil.

Kontakt os

Området udenfor er bestående af diverse boldbaner, og der er mulighed for benyttelse af disse ved arrangementer i hallen.​ ​Vi har to sportshaller, der begge er yderst velholdte. Den nyeste af disse har ovenlysvinduer, og har derfor et naturligt lysindfald. Desuden har denne hal 300 faste siddepladser.

​Hallens cafeteria er beliggende på 1. sal, og har foruden burgere, pølser, sodavand osv. også et udvalg af sund mad bestående af bl.a. sandwiches med højere fiberindhold, saftevand uden kunstige tilsætningsstoffer og sukker og et lettere udvalg af frugt/grønt, så alle kan få tilfredsstillet deres behov.​

Selskabslokalet er lyst og indbydende, og er sammen med det tilhørende køkken blevet renoveret i 2010, så alt fremstår i bedste stand.

Ved udlejning i forbindelse med selskaber, er der mulighed for at leje både med og uden vært, og efter ønske er der mulighed for at sammensætte og bestille en ønsket menu sammen med Inge Laugesen.

Derudover bruges selskabslokalet til bl.a. banko og større møder, og da forholdene er yderst handicapvenlige, er det et ideelt og oplagt valg til lige netop dit arrangement.​

Ring og hør for nærmere information, eller se mere under fanebladet ”Selskabslokaler”.

​​

Hvis du skal holde møder, har vi tre mødelokaler, der kan rumme fra 15-50 mennesker, og hvis du har behov for større lokale, er festsalen også en mulighed, hvor vi kan rumme op til 150 mennesker.

Der er mulighed for at bestille kaffe, brød, varm mad, buffet og andet til dit møde. – Kontakt os for at høre nærmere.

Messer, udstillinger og andre større arrangementer er også muligt. Kontakt os for nærmere info herom.​

Firmainformation​

Elbohallen Selvejende Institution

CVR: ​26500818

​Læs vores persondatapolitik

Adresseinformation

​Tingvejen 24, Taulov

7000 Fredericia

Klik her for rutevejledning